22 66 05 10 salg@timerecorder.no

Om oss

Vi kjenner vår plass og innrømmer straks at vi ikke har æren for de stolte, norske industribedrifter – og eventyr – som har blitt skapt siden 1914. Noen har kommet og gått, andre består den dag i dag.

Vårt bidrag har hele tiden vært å tiden; hjelpe bedrifter med å holde oversikt over når folk er på jobb – stemplingsur. Vi aner ikke hvor mange arbeidstimer vi til sammen har registrert i løpet av alle disse årene. Hvis vi som it-bedrift hadde brukt tid på å se bakover ville vi selv risikert å bli et avsluttet kapittel i denne historien. I stedet jobber vi som vi alltid har gjort, med å utvikle bedre løsninger og å være i forkant av nyttige nyheter.

 

For å være konkret, så har vi fokus på å levere løsninger som er tidsbesparende og – ikke minst – enkle å bruke for ansatte og ledere i ulike bransjer. Med løsninger fra oss kan vi love reell forenkling av rutiner, at du sparer tid og at du raskt får den støtte og support du trenger.

For det er det med oss – vi tar tiden.

År med erfaring

Fornøyde kunder

Brukere av våre systemer

Tillit

Hvorfor velge oss?

Lengst fartstid i bransjen

Stabile og gode systemer

Ekspertisen.

Pålitelig support

Eneste leverandør med ren skyløsning

Noen tilbakeblikk vi likevel unner oss

Utvalgte begivenheter i Time Recorder sin historie

1914

Time Recorder Co AS ble etablert 7. Juli 1914 med adresse i Kristiania.

Selskapet forhandlet frem norges agentur på stemplingsur og kontrollur fra Cincinnati Time Recorder, Ohio, USA. Firmaets ledelse besto av Haakon Findal, Sverre A. Beck og Sverre Eckblad.

1940

Krigsperioden

Under krigen 1940 – 1945 har selskapet i tillegg til salg av kontrollur og stemplingsur også agentur og salg av strikkemaskiner.

Time Recorder Co AS har siden starten i 1914 etablert seg som en ledende leverandør av tidskontrollutstyr i Norge i skarp konkurranse med IBM og svenske L. M. Ericsson.

1950

Agenturene og eneforhandler

I løpet av 1950 årene får Time Recorder Co AS agenturene og eneforhandler ansvaret for tyske Benzing Kontrollurfabrik og svenske Westerstrand Urfabrik AB i Norge.

1982

Time Recorder Co AS og Amano

Time Recorder Co AS får iløpet av 1982 etablert agentur og forhandlerrett for japanske Amano Electronic i Norge. Amano var på det tidspunktet en av verdens ledende produsenter av stemplingsur.

1988

Første PC-baserte tidsregistreringsprogram

I løpet av 1988 utvikler Time Recorder Co AS sitt aller første PC-baserte tidsregistreringsprogram tilpasset til registreringsterminaler levert av tyske Benzing. Produktet får merkenavnet TPS som står for tids- og produksjonsstyring.

1996

Time Recorder på begynner utvikling av WinTid tidsregistreringssystem i 1996.

Skal bli etterfølger til TPS.

1998

Time Recorder Co AS ut hele sin datavirksomhet i eget heleiet datterselskap.

Selskapets navn blir Time Recorder Data AS (TRD). Alle programvarerettigheter til TPS og WinTid, utviklingsavdelingen, support samt salgsavdelingen for TPS og WinTid overføres og inngår i det nye selskapet. I tillegg  blir samtlige dedikerte systemkunder overført til TRD.

1999

I oktober 1999 selger Terje Haanes 100% av aksjene i datterselskapet Time Recorder Data AS til svenskeide TurnIT AB.

Time Recorder Co AS, som fortsatt er eiet 100% av Terje Haanes, vidrefører og spesialiserer sin virksomhet ytterligere innen markedsføring, salg, distribusjon og service av  avanserte ursystemer og scoreboard/sportstavler samt stemplingsur og tidsregistrerings systemer.

2001

Time Recorder Co AS introduserer Windows versjonen av tidsregistrerings systemet Astrow i det norske markedet.

2005

Time Recorder lanserer første WEB versjon av Astrow. Applikasjonen heter nå Astrow Web.

2014

Time Recorder feirer 100 år i tidens tjeneste, og lanserer Astrow WEB som en 100% skybasert tjeneste med bransjetilpassede løsninger.

VI ER HER FOR Å HJELPE!

Adresse

Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

Åpningstider

Mandag-fredag: 8 - 16
Lørdag og søndag: Stengt

Ring oss

22 66 05 10

TIME RECORDER