MODULER

Nedenfor finner du en oversikt over moduler tilpasset vårt timesystem “Astrow Web”

Mer info

Med vår evakuering modul så får du full tilstedeværelse til enhver tid på hvem som er innlogget/utlogget. Kan også kombineres med gjestebok. Denne modulen har også egen opprop-funksjon ved evakuering. Perfekt til industrivern og HMS.

Mer info

Stempling-tillegg er vår funksjon for å kunne stemple tillegg til lønn. Det være seg timer på akkord eller andre type tillegg (lifttillegg, kjøretillegg, formann, oppmøte etc.). Stempling tillegg kan registreres som stykk eller timer.

Mer info

Siste nyhet fra Time Recorder og Astrow Web 8 er mulighetene for å registrere timer på prosjekt og aktiviteter av det man måtte ønske. Man kan benytte våre stemplings-nettbrett som kombinasjon med timeregistrering m.m., eller som «ren» prosjekt stempling.

Prosjekt er en meget etterspurt registrering i vår løsning – og du kan benytte denne som kun prosjekt stempling eller i kombinasjon med flere av våre andre moduler som du kan se på våre sider.

Mer info

Med denne modulen vil det være mulig å registrere besøkende som kommer til din bedrift, i Astrow. Astrow vil gi modulene PIP (tilstedeværelse) og Pocket-PIP (evakuering-app) en ekstra dimensjon som lenge har vært etterspurt.

Antall timer «arbeidet» er ikke gjeldende for de besøkende.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig fra versjon 7.1 og vår nye lisens; Besøksregistrering.

Mer info

Denne modulen i Astrow Web gjør at du automatisk innfrir krav til føring av personalliste i bransjene restaurant/ serveringsvirksomhet, frisørvirksomhet/ skjønnhetspleie og blipleie/bilverksted i henhold til bokføringslovens §3a. Navn og personnummer på alle som er på jobb, også ulønnet og innleid personale, blir registrert i det de ansatte stempler inn/ut når de kommer og går. Her kan du også, med noen få tastetrykk, sette opp vaktlister og turnuser.

Mer info

Oversikt over alle våre app-løsninger. Alle våre apper støtter iOS og Android.

VI ER HER FOR Å HJELPE!

Adresse

Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

Åpningstider

Mandag-fredag: 8 - 16
Lørdag og søndag: Stengt

Ring oss

22 66 05 10

MODULER