22 66 05 10 salg@timerecorder.no

Lett å ta i bruk for ansatte og ledere

– effektiv administrasjon og korrekt lønnsutbetaling.

//

Fremtidens løsninger levert av et selskap

som har vært en del av norsk IT-historie siden 1914

GDPR

Se hvordan Astrow WEB ivaretar GDPR og gjør det enkelt å følge opp regelverket.

BRUKERVENNLIG TIDSSTYRING

Våre løsninger er laget og tilrettelagt for at det skal være lett å komme i gang. Vår programvare, Astrow Web, er intuitiv, rask og krever færre klikk per operasjon. Etter installasjon og en kort innføring vil læringen komme av seg selv, logisk og trinn-for-trinn. Målet, som vi så og si alltid når, er at neste lønnsbetaling skjer i det nye programmet.

 

Våre løsninger

Se moduler

Mer info

Med vår evakuering modul så får du full tilstedeværelse til enhver tid på hvem som er innlogget/utlogget. Kan også kombineres med gjestebok. Denne modulen har også egen opprop-funksjon ved evakuering. Perfekt til industrivern og HMS.

Mer info

Stempling-tillegg er vår funksjon for å kunne stemple tillegg til lønn. Det være seg timer på akkord eller andre type tillegg (lifttillegg, kjøretillegg, formann, oppmøte etc.). Stempling tillegg kan registreres som stykk eller timer.

Mer info

Siste nyhet fra Time Recorder og Astrow Web 8 er mulighetene for å registrere timer på prosjekt og aktiviteter av det man måtte ønske. Man kan benytte våre stemplings-nettbrett som kombinasjon med timeregistrering m.m., eller som «ren» prosjekt stempling.

Prosjekt er en meget etterspurt registrering i vår løsning – og du kan benytte denne som kun prosjekt stempling eller i kombinasjon med flere av våre andre moduler som du kan se på våre sider.

Mer info

Med denne modulen vil det være mulig å registrere besøkende som kommer til din bedrift, i Astrow. Astrow vil gi modulene PIP (tilstedeværelse) og Pocket-PIP (evakuering-app) en ekstra dimensjon som lenge har vært etterspurt.

Antall timer «arbeidet» er ikke gjeldende for de besøkende.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig fra versjon 7.1 og vår nye lisens; Besøksregistrering.

Mer info

Denne modulen i Astrow Web gjør at du automatisk innfrir krav til føring av personalliste i bransjene restaurant/ serveringsvirksomhet, frisørvirksomhet/ skjønnhetspleie og blipleie/bilverksted i henhold til bokføringslovens §3a. Navn og personnummer på alle som er på jobb, også ulønnet og innleid personale, blir registrert i det de ansatte stempler inn/ut når de kommer og går. Her kan du også, med noen få tastetrykk, sette opp vaktlister og turnuser.

Mer info

Oversikt over alle våre app-løsninger. Alle våre apper støtter iOS og Android.

Finn ut hvor mye du kan

spare ved å bytte til Astrow

Web timeregistrering

REFERANSER

Fornøyde kunder

VI LEVERER BRANSJETILPASSEDE LØSNINGER

Vår bransjeløsning for cafe og restaurant inneholder enkel inn/ut registrering, vaktplanlegging, overtid og andre tillegg og personalliste mot Skatteetaten.

CAFÈ RESTAURANT

Ha statistikk og kontroll på utbetalte tillegg som overtid, vakttillegg, akkord arbeide eller annet betalt tillegg som du fører.

Egen modul og App for tilstedeværelse og opprop av ansatte ved evakuering.

INDUSTRI

Registrering av deltagere i ekstern bedrift

Time-telling av oppgaver for jobbkonsulenter på tiltak fra NAV som krever dette til etter-fakturering, eller til internt bruk.

Varsler om sletting av deltagere etter 12 uker.

ATTFØRING

TILTAK

Få kontroll på oppsparte timer, avspasering, ferie-saldo og – planlegging, sykdomsregler.

Se og administrere egen timeliste, følge opp egne avvik

 

KONTOR

Bransjetilpasset mal og skreddersy løsning for din bedrift.

Pokerspill (Spillere som må logge tid for bruk på spill-bordet).

Tilstedeværelse på byggeplasser.

Rutebil-sjåfører med faste, betalte ruter.

TILPASSET

STEMPLINGSUR? I 2019?

 

Du tenker kanskje pling, hullkort og teknisk museum – vi tenker nøyaktighet,

oversikt og forenkling av personalarbeidet. 

Begrepet arbeidstid har i praksis endret seg fra fast til mer og mer ”tilpasset den enkelte”. I mange bransjer er det en forventning, noe du – som leder – bør imøtekomme for å holde på dyktige medarbeidere. Forespørslene kommer flere ganger om dagen; fri til legebesøk, foreldremøter, trening, jobbe utover, komme sent eller gå tidlig den og den dagen. Som leder så vil du gjerne være imøtekommende og praktisere frihet under ansvar – samtidig er det ditt ansvar å sikre at lønnsutbetalingen er korrekt og at bedriften til enhver tid er optimalt bemannet i forhold til åpningstider og kundebehov.

Det moderne stemplingsuret gjør mer enn å registrere arbeidstimer; det hjelper deg også med personaladministrasjon slik at du også sparer tid. Ansatte registrerer timer og legger inn forespørsler om fri - du administrerer, planlegger og beholder oversikten. Alt dette, og flere funksjoner tilpasset ditt behov, får du med Astrow Web fra Time Recorder. Programvaren er kompatibel med det lønnssystemet du bruker i dag, og koster mindre enn en kaffekopp i måneden per ansatt.

VI ER HER FOR Å HJELPE!

Adresse

Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

Åpningstider

Mandag-fredag: 8 - 16
Lørdag og søndag: Stengt

Ring oss

22 66 05 10