Om oss

Time Recorder Co. AS leverer en smart og tilpasset
timeregistreringløsning for alle bransjer i Norge.

Med over 100 års erfaring har vi prøvet og feilet for å kunne lage et system så enkelt som mulig for både ansatte og ledere. Vår løsning heter Astrow Web og er et av de mest brukte systemene i Norge for registrering av tid og fravær. Det som gjør oss unike er at vi innehar en solid kompetanse og flinke konsulenter som vil gi deg råd og smarte løsninger for hvordan DU kan få maksimalt utbytte av din timeregistrering.

Gjør som over 400 andre bedrifter og prøv Astrow Web du også! Du vil ikke se deg tilbake!

Et tilbakeblikk i historien

1914

Firma etablert

Selskapet forhandlet frem Norges agentur på stemplingsur og kontrollur fra Cincinnati Time Recorder, Ohio, USA. Firmaets ledelse besto av Haakon Findal, Sverre A. Beck og Sverre Eckblad.

1940-1945

Krigsperioden

Under krigen 1940 – 1945 har selskapet i tillegg til salg av kontrollur og stemplingsur også agentur og salg av strikkemaskiner.

Time Recorder Co AS har siden starten i 1914 etablert seg som en ledende leverandør av tidskontrollutstyr i Norge i skarp konkurranse med IBM og svenske L. M. Ericsson.

1950-1960

Agenturene og eneforhandler

I løpet av 1950 årene får Time Recorder Co AS agenturene og eneforhandler ansvaret for tyske Benzing Kontrollurfabrik og svenske Westerstrand Urfabrik AB i Norge.

1982

Time Recorder & Amano

Time Recorder Co AS får iløpet av 1982 etablert agentur og forhandlerrett for japanske Amano Electronic i Norge. Amano var på det tidspunktet en av verdens ledende produsenter av stemplingsur.

1988

Første PC-baserte tidsregistreringsprogram.

I løpet av 1988 utvikler Time Recorder Co AS sitt aller første PC-baserte tidsregistreringsprogram tilpasset til registreringsterminaler levert av tyske Benzing. Produktet får merkenavnet TPS som står for tids- og produksjonsstyring.

1996

Time Recorder påbegynner utviklingen av Wintid tidsregistreringssystem.

Skal bli etterfølger til TPS.

1998

Time Recorder Co. AS tar ut hele sin datavirksomhet i eget heleiet datterselskap.

Selskapets navn blir Time Recorder Data AS (TRD). Alle programvarerettigheter til TPS og WinTid, utviklingsavdelingen, support samt salgsavdelingen for TPS og WinTid overføres og inngår i det nye selskapet.
I tillegg blir samtlige dedikerte systemkunder overført til TRD.

1999

I oktober 1999 selger Terje Haanes 100% av aksjene i datterselskapet Time Recorder Data AS til svenskeide TurnIT AB.

Time Recorder Co AS, som fortsatt er eiet 100% av Terje Haanes, viderefører og spesialiserer sin virksomhet ytterligere innen markedsføring, salg, distribusjon og service av avanserte ursystemer og scoreboard/sportstavler samt stemplingsur og tidsregistrerings systemer.

2001

Astrow timeregistrering

Time Recorder Co. AS introduserer windows versjonen av tidregistreringssystemet "Astrow" i det norske markedet.

2005

Time Recorder lanserer første webversjon av Astrow.

Applikasjonen heter nå "ASTROW WEB".

2015

Time Recorder feirer 100 år i tidens tjeneste og lanserer Astrow Web som en 100% skybasert tjeneste (SaaS) med bransjetilpassede løsninger.

Bransjeløsninger innenfor industri/produksjon, kontor, tiltak, fiskeindustri og café/restaurant.

© 2023 Time Recorder Co. AS
Personvernerklæring Cookie policy