Personvernerklæring

Personvernserklæring : Oppdatert 15.04.2019

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.timerecorder.no/amano

Time Recorder eies og driftes av:

 

Time Recorder Co. AS (Org.nr: 916761988)

Martin Linges vei 25

1364 Fornebu

Norge

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Denne delen av våre personvernregler beskriver kategorier med opplysninger som Time Recorder samler inn, enten automatisk eller frivillig fra deg.

Opplysninger som samles inn automatisk:

Din IP-adresse

Nettleseren og enheten du bruker

Dato og tidspunktet for ditt besøk, og hvordan du bruker nettstedet og dets innhold

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden. Alle bilder er kun synlig for registrerte medlemmer og er offentlige. Media lagres på ubestemt tid.

 

Kontaktskjemaer

Navn

Kontaktopplysninger (som e-postadresse, fysisk adresse, telefonnumre)

Du kan kontakte oss via vårt kontaktskjema her: https://timerecorder.no/amano/kontaktoss eller sende oss en e-post på firmapost@timerecorder.no

 

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne. Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Analyse

For å bedre forstå hva dere som kunder er interessert i og kunne tilpasse vårt innhold, analyserer vi besøksstatistikken på Time Recorder.no med Google Analytics, som bl.a. er basert på din IP adresse, men IP adressen blir ikke koblet mot personopplysninger som navn.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Når du bruker nettstedet vårt, vil du kunne legge merke til innhold som er levert av et annet selskap enn oss. Hvis du “deler” med venner / kolleger på sosiale medier, f.eks. Facebook og Twitter, vil du kunne få tilsendt informasjonskapsler fra disse sosiale nettverkene. Vi har ikke tilgang til og kan ikke kontrollere informasjonskapsler som brukes av disse selskapene eller av tredjepartsnettsteder. Vi foreslår at du går inn på nettsteder til tredjepart for å finne opplysninger om deres informasjonskapsler og hvordan de kan håndteres. Vi vil aldri selge, gi bort, eller på annen måte formidle til tredjepart, personopplysninger som epostadresse, navn, adresse, telefonnr for andre formål enn de som er oppgitt her.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Google Analytics lagrer enkelte statistikker koblet mot en bruker ID (men ikke knyttet direkte til ditt navn). Disse slettes automatisk etter 24mnd.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Din kontaktinformasjon

Time Recorder kan kontaktes via firmapost@timerecorder.no eller ved å sende brev til Time Recorder Co. AS, Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu.

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi opprettholder fysiske, elektroniske og prosedyremessige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi bruker for eksempel SSL-teknologi (“Secure Socket Layer”) for å kryptere kredittkortopplysninger når du besøker hjemmesiden vår.  Alle sikkerhetssystemer driftes av vår domene leverandør (SYSE) som skanner Time Recorder.no for virus, malware og har et sanntids angrepsskjold.

 

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved datalekkasjer vil vi så fort som mulig (senest innen 72 timer) informere alle som kan være berørt.

 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ingen opplysninger fra tredjeparter.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Profiler på Time Recorder opprettes med bakgrunn av hva slags informasjon brukeren velger å registrere utenom påkrevde felter satt av Time Recorder. Disse feltene benyttes også i chatskjema og/eller vårt kontaktskjema. Påkrevde felter ved registrering på Time Recorder.no er:

 

Navn

E-post adresse

Tlf.nummer

 

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.

 

Personvernerklæring